Hvem er jeg

Dyrlunds Hundemassage

Hvem er jeg

Jeg hedder Helle Dyrlund og er uddannet hundemassør i 2009 ved Dyrlæge Bente Iversen, Farum. Jeg har min egen klinik, som hedder Dyrlunds Hundemassage.

 

Jeg har over 30 års erfaring med hunde og har selv opdræt af racen Bullmastiff under kennelnavnet Ace of Beton. Min mand og jeg bruger meget tid på at udstille vores hunde både i Danmark og i udlandet.

 

Jeg nyder endvidere, at bruge rigtig mange timer som instruktør i Dansk Kennel Klub, Kreds 3 (Fyn), hvor jeg træner hvalpe og unghunde og kørekort til hund (KTH).

 

Jeg er importør af et helt unikt vådfoder, som kom til Danmark i januar 2012 -

Vom og Hundemat.

Det er et helt igennem Norsk produkt og da jeg er uddannet Veterinær Ernæringsterapeut ved jeg, hvor vigtigt det, er at hunden får den rigtige ernæringssammensætning, derfor kan jeg anbefale dette produkt, som indeholder de vitaminer og mineraler, som et foder skal indeholde. Så du behøver ikke bekymre dig, selvom det er råt kød.

 

Jeg vil glæde mig til, at møde din hund og tage vare på den, så hold dig endelig ikke tilbage for at ringe til mig, hvis du har nogle spørgsmål omkring hundemassage.

 

Du kan træffe mig på tlf.nr. 4143 9354 eller på e-mail hundemassage@dyrlunds.dk

 

Jeg er medlem af foreningen for "Dansk eksaminerede Hundemassører"

 

 

 

Copyright Dyrlunds Hundemassage 2013